GEBRUIKTE APPLE-PRODUCTEN

Bij ons kunt u producten van het merk Apple kopen, die al in gebruik waren, maar nog te jong en te goed om niet meer gebruikt te worden.

Garantie

In vergelijking met of contrast met vergelijkbare aanbiedingen op het web vindt u bij ons een echte garantie. Elders kunt u de garantie krijgen. Wij gaan verder dan dat, omdat wij zeker zijn, dat de producten die wij verkopen, zullen u niet teleurstellen.

gebruikt en al nieuw

Beslis u zelf: bespaar geld en koop een mobiele telefoon met redelijke gebruikssporen, maar nog steeds in perfecte staat of trakteer uzelf op een apparaat zonder krassen ...

verifieerde kwaliteit

Elk apparaat ondergaat een test van alle functies. Je kunt er zeker van zijn dat je telefoon echt volledig intact is.

Terugkeerbeleid

Niet zo tevreden of de mening veranderd? U kunt de gekochte mobiele telefoon zonder reden opgave binnen 30 dagen retourneren.

Origin

We kopen alle apparaten zelf. We zorgen ervoor dat elk apparaat minimaal de Europese oorsprong heeft. 99% van alle apparaten werd voor het eerst in Duitsland en Nederland in gebruik genomen.

Waarom een nieuw apparaat elk 2 jaar kopen, als het goedkoper kan?

ONZE UITDAGING

Onze uitdaging is om de kostenbesparingen die wij hebben door te brengen via een online aanwezigheid en het effectieve gebruik van ons team in de vorm van een prijsvoordeel aan onze klanten. U kunt het resultaat in onze winkel zien.

ONS TEAM

De AppL Handels UG heeft zijn wortels in 2015, hernoemd in 2016. Sinds het begin zijn wij enthousiast over het Apple-producten. Innovatief ontwerp, betrouwbare technologie - alle Apple-gebruikers zullen dit allemaal uiterlijk met hun eerste iPhone leren kennen.